Recomandare de carte

Despărțirea conștientă, de Katherine Woodward Thomas

📚A trecut ceva vreme de când nu am mai făcut o recomandare de carte, așa că vin la ceas de seară cu această carte - Despărțirea Conștientă - fiind foarte valoroasă în ceea ce privește remontarea după ce o relație importantă s-a încheiat. Se pune accent pe faptul că e nevoie să procesăm ceea ce simțim, să nu ne pripim pentru o rezolvare imediată (relații-pansament) și să ne folosim înțelept de energia emoțiilor din această perioadă.

Sfârșitul unei relații înseamnă și pierderea visurilor care trăiau cu ea. 💔
„Ne dorim să avem o despărțire care prețuiește viața sau un divorț în urma căruia amândoi (și toți ceilalți implicați) vom rămâne întregi, sănătoși și întăriți de dragostea împărtășită, în loc să ne simțim neglijați sau răniți sufletește de terminarea relației.

Pentru a naviga în siguranță prin noaptea întunecată a sufletului e nevoie să crezi în tine și în frumusețea vieții. Chiar dacă nu poți simți asta, și mai ales dacă nu ai nicio dovadă, ia decizii și acționează ca și cum ai crede că întreaga viață te sprijină să te vindeci, să evoluezi și să ai succes.

🔎Ce scop îmi propun, astfel încât să-mi folosesc suferința pentru a-mi transforma viața într-un mod pozitiv?”

💌Mie mi-a plăcut-o tare mult, are o mulțime de întrebări și strategii menite să gâdile mintea și inima celui care o citește pentru a-l ajuta să treacă cât mai bine prin (nu peste!) această perioadă.

Data publicării

22 Nov 2021

Etichete

Personalitate, Fericire, Viață, Compasiune, Abilități, Gânduri,

Adresă web

http://www.echilibrupentrusuflet.ro/gallery/despartirea-constienta-de-katherine-woodward-thomas